Problem z uruchominiem Pc

Wszystko co się tyczy zestawów komputerowych. Jakie podzespoły dobrać aby wszystko dobrze działało, jakich firm wybierać podzespoły, czego unikać przy wyborze sprzętu, jakich firm podzespoły są najtańsze, ...

Problem z uruchominiem Pc

Postprzez Łukasz20 » Śro Lip 27, 2011 14:47

Witam kupiłem miesiąc temu komputer z giełdy, nie miałem z nim żadnych problemów.Jednak wczoraj zamontowałem do komputera nowa kartę graficzną.Po tym miałem problemy z uruchomieniem systemu(wyświetlał sie boot from cd).Czytałem że to może mieć wpływ ze złymi ustawieniami biosu.Postanowiłem zresetować bios wyjołem bateryjkę, oczywiście odłączyłem komputer od zasilania i internetu.Baterię odczepiłem na 40m. po tym czasie włożyłem bateryjkę do komputera i nie chciał się uruchomić, tzn pc się uruchomił ale nie chciał się włączyć monitor, nic nie pokazywało tylko wiatrak sie kręcił i napęd działał a tak czarny ekran i nic. Odczepiłem napęd zostawiłem tylko dysk jedną kostkę ramu i to samo.Jak odłączyłem dysk pamięć ram napęd tak samo żadnego sygnału i dzwięku.Czy to możliwe że spaliła mi się płyta główna przez wyjęcie bateryjki.
Modle płyty głównej Acer RS690MO3
Sprzęt dokładnie taki sam jak ten http://allegro.pl/foxconn-rs690m03-vga- ... 28438.html
Za wszelkie odpowiedzi bardzo dziękuje.
Łukasz20

Dołączenie: Śro Lip 27, 2011 14:25

Powróć do Zestawy komputerowe

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość