Witam,
Uważam iż, należałoby odpowiedzieć sobie najpierw na pytanie do czego potrzeby jest Ci ten sprzęt?
Czy jest o wystarczających parametrach do Twoich wymagań?
Natomiast co do samego sprzętu, uważam iż jest z b. dobrych podzespołów, które bym polecił przy kupowaniu (składaniu) komputera.
1. płyta główna - Gigabyte ok np. dobra rozpiętość do ewentualnej rozbudowy procesora Intel® Core™ 2 Extreme / Intel® Core™ 2 Quad / Intel® Core™ 2 Duo / Intel® Pentium® Dual-Core / Intel® Celeron®, możliwość podłączenia karty do złącza PCI-E 2.0 x16 (szkoda że drugie złącze tylko PCI-E x4 czyli nie da się dołożyć drugiej karty i spiąć w cross fire no chyba że czegoś nie wiem), duża ilość slotów na pamięć RAM oraz tryb dwukanałowej obsługi pamięci, akceptowalna karta dźwiękowa on-board 8-kanałowa
2. dysk - SEAGATE'a 500 GB polecam
3. nagrywarka Super Multi LG myślę że OK
4. zasilacz - bardzo dobrej dobrej firmy CHIEFTEC
5. karta grafiki mogłaby być trochę mocniejsza, ale zawsze można wymienić (sprzedać starą na allegro i kupić nową mocniejszą)
6. Ładna stylowa obudowa przystosowana pewnie do tej konfiguracji i podzespołów
7. No i nie zapominajmy legalny system operacyjny, który zawsze legalnie można zamienić na windowsa XP

Ogólnie uważam że zestaw na piątkę i w takiej cenie ja bym pewnie brał jak bym miał kupić komputer

Powodzenia i do usłyszenia