Nowy zestaw

Wszystko co się tyczy zestawów komputerowych. Jakie podzespoły dobrać aby wszystko dobrze działało, jakich firm wybierać podzespoły, czego unikać przy wyborze sprzętu, jakich firm podzespoły są najtańsze, ...

Nowy zestaw

Postprzez piter22 » Wto Sie 25, 2009 11:03

Witam mam zamiar złożyć coś takiego tagan 400w .Płyta ASUS P5Q-E. Procek Core 2 DUO 8400 3GHz .Ram KINGSTON 4Gb 1066Mhz Quad.Grafika RADEON HD 4850 256 bit 1G Proszę o podpowiedz czy te podzespoły będą ze sobą dobrze współpracować .Z góry dziękuję.
piter22

Dołączenie: Wto Sie 25, 2009 10:31

Re: Nowy zestaw

Postprzez canine » Wto Sie 25, 2009 19:35

Witam,
Mocny zestaw. Myślę że nie powinno być problemów. wszystko powinno śmigać aż miło. Na marginesie na pierwszy (i szybki) rzut oka wydaje się że dobrze zbilansowana cena do jakości i wydajności sprzętu.
Na wszelki powinno się zaopatrzyć w dobrą obudowę z możliwością montażu wiatraczka z przodu i z tyłu. Troszkę rzeczy może się w środku grzać przy takiej mocy ;)
I jeszcze jedna uwaga do zasilacza. Na Twoim miejscu wziąłbym mocniejszy minimum myślę że 500W albo może i 600W. Tagana nie zam, ale wydaje się porządny. z alternatyw jeśli chodzi o zasilacz mogę polecić Chieftec'a lub Modecom'a.

Pozdrawiam i powodzenia
canine

Dołączenie: Pią Mar 20, 2009 23:51

Powróć do Zestawy komputerowe

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości