PŁYTA GIGABYTE

Wszystko co się tyczy płyt głównych. Z jakim chipsetem wybrać, jakie są najlepsze, jakie najtańsze, z jakimi wyjściami, ...

PŁYTA GIGABYTE

Postprzez piter1975 » Czw Wrz 02, 2010 19:03

POSIADAM KOMPA z płyta gigabyte GA-945GCM-S2L. Podczas pracy komp się wyłączył i już nie dało się go uruchomić, mam pamięć 2 gb, na początku odłączyłem wszystkie przewody od płyty łącznie z grafiką i wyciągnięciu pamięci, wiadomo ze podłączeniu zasilania płyta główna powinna zgłaszać brak pamięci. ale po włożeniu komputer uruchamia się na chwilkę i wyłącza, resetowałem bios ale nic to nie dało, pożyczyłem pamięć 512 mb udało się go uruchomić, ale moja pamięć tez jest sprawna bo po włożeniu do innego komputera działa bez zarzutu, na pamięci 512 niekiedy jest problem z dyskiem zle go wykrywa w biosie pokazuje go jako "zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz " teraz moje pytanie czy mogła uledz uszkodzeniu płyta główna?? zasilać na pewno nie bo już go wymieniłem na nowy ale objawy są takie same?? Piotr
piter1975

Dołączenie: Czw Wrz 02, 2010 18:14

Powróć do Płyty główne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość